Over ons

De juiste match

JD Werkt is een uitzendorganisatie voor de bouw en techniek. Voor vakkrachten vinden wij passend werk in de nieuwbouw en bij onderhouds- en renovatieprojecten.
Ook voor productie- en montagemedewerkers hebben wij leuke banen. Voor bedrijven werven en selecteren we de juiste vakkrachten.

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom willen we niet alleen alles weten over de vaardigheden en werkervaring van de kandidaten; we zijn ook oprecht geïnteresseerd in de persoon achter de vakkracht. Is een sollicitatiegesprek bijvoorbeeld nogal een ding, dan gaan we gewoon mee. JD Werkt is een no-nonsense uitzendorganisatie met korte lijnen. Bij ons geldt: afspraak is afspraak.”

We hebben een groot netwerk met de meest uiteenlopende opdrachtgevers en helpen veel werkzoekenden aan een baan. We hechten veel waarde aan de belangen van de opdrachtgever én aan de belangen van de werkzoekende. Voor bedrijven zoeken we altijd echte vakkrachten die goed passen bij het bedrijf. En een werkzoekende plaatsen we, al dan niet tijdelijk, alleen bij een bedrijf dat goed bij hem of haar past. We maken nou eenmaal graag de juiste match.

JD Werkt is een gecertificeerd bedrijf

JD Werkt is aangesloten bij NBBU, de Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Wat dat betekent? Het is een bewijs dat JD Werkt voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie. En wij passen de NBBU-cao toe, de meest flexibele cao die er bestaat.

JD Werkt is geregistreerd bij SNA, de Stichting Normering Arbeid. Waarom? Omdat we hiermee de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk beperken. We worden periodiek gecontroleerd op onze verplichtingen uit arbeid.

JD Werkt heeft een g-rekeningovereenkomst met de Belastingdienst. Een g-rekening is een geblokkeerde bankrekening waarmee wij alleen de loonheffingen en/of de btw aan de fiscus kunnen betalen. Prettig voor onze opdrachtgevers, want het beperkt het risico van inlenersaansprakelijkheid. Meer informatie over inlenersaansprakelijkheid en g-rekening is te vinden op Belastingdienst.nl.

Op zoek naar werk en nog niet ingeschreven?

Op zoek naar een baan die bij je past? Bekijk dan onze vacatures en lees hoe andere uitzendkrachten en zzp’ers over ons denken. En schrijf je in!


Ik zoek werk

Hulp bij uw zoektocht naar personeel?

Heeft u vakkrachten nodig? Bel voor een afspraak met een van onze projectmanagers: 050-211 25 63. Of laat uw gegevens achter, dan bellen wij u terug. Binnen één werkdag.

JD Werkt is fan van voetbal

Wij zijn fan van voetbal en supporters van FC Groningen.