Werkgever

JD Werkt maakt de juiste match

JD Werkt houdt bij de bemiddeling van personeel en zzp’ers de belangen van alle betrokken partijen altijd nauw in het oog. We kijken bij de selectie bijvoorbeeld niet alleen naar wat iemand kan, maar ook naar de mens achter de vakkracht. Onze ervaring is, dat we dan veel beter een juiste match maken.

Wij zijn een no-nonsense uitzendorganisatie. We vinden persoonlijk contact belangrijk en houden van korte lijnen. Wanneer uw bedrijf personeel zoekt, doen wij voor u de werving en selectie. Bij een juiste match werkt de vakkracht via een uitzendcontract voor uw bedrijf maar staat bij ons op de loonlijst. Uw bedrijf heeft de juiste man (of vrouw) op de juiste plek, maar u loopt geen werkgeversrisico’s en betaalt alleen de gewerkte uren.

Kennismaken?

Wilt u kennismaken? Wij komen graag langs! In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag over wat JD Werkt voor u kan betekenen. 

Bel voor een afspraak met 050 211 25 63. Of laat uw gegevens achter. We nemen binnen één werkdag contact met u op.


Ik zoek werk

Heeft u vakkrachten nodig?

Uitzendorganisatie JD Werkt bemiddelt, detacheert en plaatst vakkrachten. Wij leveren timmermannen, metselaars en andere vaklieden voor zowel nieuwbouw als onderhouds- en renovatieprojecten. 

Zoekt u productie- of montagemedewerkers? Wij zorgen voor aanpakkers op het moment dat u ze nodig heeft.


Neem contact op

Opdrachtgevers over JD Werkt

Wat onze opdrachtgevers zeggen

 • Sven Dijk

  JD Werkt levert goede jongens. Maar waarom het vooral prettig samenwerken is met Jasper en Dian zijn de korte lijnen. JD Werkt is sterk in communicatie: ze houden me goed op de hoogte van lopende zaken en pakken de boel snel op.
  Meestal heb ik binnen één of twee dagen al een reactie en weet ik waar ik aan toe ben.

  Hoofd productie bij Meilof Riks
 • Marcel Vasse

  Ik was op zoek naar een paar geschikte jongens en heb toen meerdere uitzendbureaus in de buurt aangeschreven. Ik ken Dian van JD Werkt vanuit het verleden; het is een jonge en bevlogen ondernemer. Dian had op het juiste moment de juiste kandidaten. Dat gaf de doorslag.
  Het is prettig samenwerken met Dian. En de uitzendkrachten doen hun werk goed.

  Mede-eigenaar van Bouwbedrijf Gervas
 • Harm de Vries

  Bij Eurodam werken we graag samen met JD Werkt. Een groot pluspunt is de nauwkeurigheid: ze zijn heel stipt en communiceren duidelijk. JD Werkt is goed bereikbaar. Ze zeggen zelf dat ze van korte lijnen houden; dat is ook echt merkbaar. Verder denken Jasper en Dian goed mee.
  Prettig uitzendbureau om mee samen te werken!

  Directeur Eurodam

Kennismaken?

Wilt u kennismaken? Wij komen graag langs!


In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag over wat JD Werkt voor u kan betekenen. 

Bel voor een afspraak met 050 211 25 63. Of laat uw gegevens achter. 

We nemen binnen één werkdag contact met u op.

Bel mij terug